Kontakta oss inom bygg i Ludvika

Kontakta oss inom bygg i Ludvika

Går du i byggtankar? Välkommen att kontakta oss, så kan vi tillsammans diskutera dina visioner! Vi erbjuder alltid kostnadsfritt platsbesök och offert.

Om du behöver hjälp med ett byggprojekt - stort som smått - kan du alltid kontakta oss på S.N Wood Constructions AB. Vi är ett flexibelt byggföretag i Ludvika med omnejd som finns både för företag och privatpersoner. Vi snickare har lång erfarenhet av branschen och utför våra tjänster med trygghet, kvalitet och skicklighet.

Vi har en nöjd kund-policy för din trygghet. 

De tjänster vi fokuserar på är köksrenoveringar, renoveringsarbeten, fasad- och takrenovering samt utbyggnader i Ludvika. Välkommen att kontakta oss via formuläret här på hemsidan så kan vi tillsammans diskutera just ditt projekt. Vi erbjuder alltid fast pris när du anlitar oss.

Vi erbjuder gratis offertförfrågan & platsbesök

När du anlitar vårt byggföretag i Ludvika kan du vara säker på att du får kvalitet, trygghet och precision till ett fast och rättvist pris. Fyll i formuläret för kostnadsfri platsbesök och offert - givetvis utan köpkrav. 

Nöjda kunder är A och O för oss

Som lokalt byggföretag i Ludvika är våra kunder alltid viktiga för oss, och vi är stolta över alla fina omdömen vi mottagit genom åren. 
K
Fenomenal firma med en proffsig chef och fantastiska anställda!
Kasper Brickman
N
SN WoodConstructions renoverade 2 rumsgolv med mycket gott resultat och flexibilitet när förväntade förhållanden ändrades.
Niklas Sääv
S
Underbara människor! Gör ett grymt jobb och jag och min familj kan inte vara nöjdare med deras jobb och bemötande. Hade det funnits mer stjärnor hade jag gett dem det också! Stort Tack!
Sanna .S