Om oss på Ludvika Bygg

Om oss på Ludvika Bygg

Varmt välkommen till oss snickare i Ludvika

Ludvika Bygg samverkar med S.N Wood Constructions AB som levererar service, trygghet och kvalité på utförda snickararbeten. Vi är ambitiösa snickare som utför våra tjänster till privatpersoner och företag som är intresserade att få hjälp med köksrenoveringar, renoveringsarbeten, tak och fasad. Vi finns för dig i Ludvika kommun.

Vi erbjuder alltid fast pris och vår styrka är vår punktlighet, kvalité och trygghet

Våra samtliga tjänster är ROT och avdragsberättigade. Du kan göra avdrag från din skatt för arbetskostnaden för arbeten när du anlitar snickare. Om du köper en tjänst är det den person som har utfört arbetet som drar av arbetskostnaden på din faktura. Sammanlagt kan du dra av max 50 000 kronor per år, summa för ROT- och RUT-avdrag räknas ihop. Välkommen att kontakta oss genom formuläret här på hemsidan. Vi erbjuder alltid kostnadsfri offert och platsbesök. 

Vi offererar gratis Offertförfrågan & Platsbesök

Snickarna på Ludvika Bygg är serviceinriktade och har alltid som mål att få nöjda kunder. Vi erbjuder alltid fast pris och vår styrka är vår punktlighet, kvalité och trygghet. Är du i behov av snickare så är du varm välkommen att kontakta oss för kostnadsfri offert och platsbesök. Detta givetvis utan köpkrav. 

Vi offererar gratis Offertförfrågan & Platsbesök

Boka platsbesök

Här hittar du oss på webben