Överlämna ditt nästa projekt till ett kunnigt byggföretag i Ludvika

Som fastighetsägare finns det hela tiden saker som man vill förbättra med sin fastighet. När du ska bygga om, bygga till eller renovera din fastighet kan du vända dig till oss som är ett byggföretag i Ludvika - Vi utför våra arbeten med toppresultat!

Planerar du att bygga nytt, bygg om eller bygga ut eller är din fastighet i behov av en utvändig eller invändig renovering? Då kan du överlämna ditt nästa projekt till oss som är ett kunnigt byggföretag i Ludvika.

Vi kan åta oss alla typer av bygguppdrag och även erbjuda dig helhetslösningar då vi samarbetar med behöriga hantverkare inom alla byggområden. Vi hos S.N WoodConstructions har varit verksamma inom branschen under många år och utför våra arbeten med stor noggrannhet och enligt gällande branschregler. Om du vill få hjälp med ditt nästa byggprojekt kan du kontakta oss för mer information om hur vi kan bistå dig.

 

Anlita ett byggföretag i Ludvika för totalentreprenad

Att anlita ett byggföretag i Ludvika som tar över ansvaret för projektet gör att du själv slipper tidskrävande administration kring ditt projekt. Istället får du professionell hjälp av en kunnig arbetsledare som ser till att arbetet utförs korrekt av behöriga hantverkare. Det innebär också att du slipper ha flera kontaktpersoner utan istället har du bara en kontaktperson som löpande uppdaterar dig om status för ditt byggprojekt. Genom att låta oss koordinera arbetet med de olika hantverksgrupperna så ser vi till att rätt hantverkare är på plats vid rätt tillfälle så att projektet fortlöper enligt planer.

Många fördelar med att överlämna totalentreprenaden

Att överlämna totalentreprenaden till oss gör att du spar tid, slipper administration och låter en kunnig arbetsledare ansvara för kvalitetskontroller. Vi ser också till att behöriga hantverkare utför arbetet enligt rådande branschregler. Efter att arbetet är klart utför vi en gemensam besiktning så att du är 100 % med våra tjänster.

Därefter får du bara en faktura där vi redan har dragit av 30 % i ROT-avdrag på våra arbetskostnader. Slutligen överlämnar vi också garantier på det arbete som vi utfört så att du kan känna dig säker även efter att vi är klara.

Boka kostnadsfritt hemsök

Du kan använda formuläret här på hemsidan för att boka ett kostnadsfritt hembesök där vi som byggföretag i Ludvika kan inspektera förutsättningarna för ditt projekt. Då kan vi samtidigt höra dina önskemål och lämna råd kring ditt byggprojekt, utan att du förbinder dig för något. 

Därefter kan vi lämna en offert med ett konkurrenskraftigt pris. Självklart innehar vi nödvändiga försäkringar och lämnar även nöjd kund-garanti!