Vi genomför utbyggnader i Ludvika med omnejd

Det kan vara ganska snåriga regler då du vill genomföra utbyggnader i Ludvika. Om du kontaktar oss kan vi bistå dig i din planering och bidra med rådgivning kring ditt byggprojekt. Vi har behöriga hantverkare som är experter på alla typer av byggtjänster.

Bor du i en egen fastighet finns det hela tiden saker som du säkert vill förändra, renovera eller bygga till så att du ökar trivseln hemma men också ger fastigheten den vård som den behöver. Kanske du vill bygga en altan för mysiga familjestunder under sommarkvällarna eller ett uterum för att förlänga tiden du kan vistas ute i trädgården.

Oavsett vilket byggprojekt du vill utföra kan du kontakta oss för hjälp med dina utbyggnader i Ludvika med omnejd. Vi på som arbetar med  bygg i Ludvika har yrkesutbildade hantverkare som varit verksamma i branschen under många år, vilket gör att vi alltid levererar med toppresultat.

 

Att tänka på vid utbyggnader i Ludvika

När du vill genomföra utbyggnader i Ludvika behöver du först kontrollera om din tillbyggnad behöver bygglov. Om du exempelvis ska bygga ut huset för att få mer utrymme invändigt behöver du vanligtvis bygglov medans om du ska bygga en altan som är förankrad i fastigheten behöver du normalt inget bygglov - så länge du följer de regler hos Boverket som gäller för altaner. 

Ska du inreda en vind eller en källare för att få mer bostadsutrymmen behöver du inte heller något bygglov dock behöver du bygglov om du ska bygga ett badrum på ett utrymme som tidigare inte varit ett våtrumsutrymme.

 

Anlita oss för utbyggnader i Ludvika

Vi på S.N WoodConstructions kan hjälpa dig med hela processen kring dina utbyggnader i Ludvika, från planering till utförandet. Vi kan åta oss totalentreprenaden för ditt projekt vilket innebär att vi ser till att behöriga hantverkare utför tjänster enligt gällande branschregler. Vi utför även kvalitetskontroller och håller sedan dig som beställare uppdaterad med status kring projektet. Det gör att du får en kunnig arbetsledare som övervakar projektet och därmed spar du tid och slipper massor av administration.

 

Kontakta oss för utbyggnader i Ludvika

När du vill få mer information om vad vi på S.N WoodConstructions kan hjälpa dig med då du ska utföra utbyggnader i Ludvika är du välkommen att kontakta oss.

Du kan också använda dig av formuläret här på hemsidan för att boka ett kostnadsfritt hembesök så vi kan se förutsättningarna för projektet, höra dina önskemål och bistå med rådgivning, utan att du förbinder dig för något. Därefter kan vi lämna en offert med ett konkurrenskraftigt pris för dina utbyggnader i Ludvika.