Utbyggnader

Utbyggnader

Vill du göra en eller flera utbyggnader av din fastighet som exempelvis bygga till en altan, ett uterum, inreda en vind eller källare eller sätta upp en ny friggebod på tomten? Då ska du vända dig till ett professionellt företag som har den kunskap och erfarenhet som krävs för att utföra arbetet korrekt och med ett perfekt resultat. Vi är proffs på utbyggnader i Ludvika!

S.N WoodConstructions är ett Ludvika bygg-företag som har yrkesutbildade personal som kan hjälpa dig med alla dina byggprojekt. Vi utför arbeten enligt gällande branschregler och lämnar även branschenliga garantier på vårt arbete så att du kan vara trygg även efter att vi är klara.

 

Anlita oss för dina utbyggnader i Ludvika

Du kan kontakta oss på S.N WoodConstructions då du vill få hjälp med dina utbyggnader. Vi åtar oss det mesta inom Ludvika bygg som exempelvis utbyggnader, tillbyggnader och renoveringar utvändigt och invändigt.

Boka ett kostnadsfritt hembesök så vi kan inspektera ditt projekt och lyssna på dina önskemål - för att vi sedan lämna en offert med ett konkurrenskraftigt pris. Vi utför alltid våra arbeten noggrant och med stor skicklighet. 

Vi kan även åta oss totalentreprenader då vi samarbetar med behöriga hantverkare inom olika byggområden.

Vi erbjuder gratis offertförfrågan & platsbesök

När du anlitar vårt byggföretag i Ludvika kan du vara säker på att du får kvalitet, trygghet och precision till ett fast och rättvist pris. Fyll i formuläret för kostnadsfri platsbesök och offert - givetvis utan köpkrav.